Social

# incendiu capitala #incendiu bucuresti #pompieri #incendiu

Incendiu de proportii in Bucuresti! 9 autospeciale la fata locului

Un incediu de proportii a izbucnit in aceasta dupa-amiaza in nordul Bucurestiului, langa un club cunoscut, la intersectia strazii Fabrica de Glucoza cu Barbu Vacarescu. Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale pentru a stinge focul.

Initial s-a crezut ca este vorba despre un incendiu de vegetatie, insa este vorba despre un cort plin cu diverse produse din mase plastice.

Potrivit martorilor oculari, pompierii au reusit sa ajunga la fata locului dupa 30 de minute dupa ce au fost alertati, deoarece drumul era blocat. Mai mult, s-ar fi auzit o explozie iar aerul din zona este irespirabil.

Norul gros de fum poate fi vazut din centrul capitalei.

Potrivit stirileprotv.ro focul a fost aproape complet stins. Incendiul a distrus in totalitate cortul din profile metalice si prelata aflat in zona si care avea materiale plastice si lemnoase, nefiind inregistrate victime, a anuntat Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti. Potrivit acestuia, flacarile afecta si vegetatia din zona, arzand circa 100 metri patrati de vegetatie uscata.

Sursa foto: aradon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea