Social

#virus west nile #tantari #victima

Inca un roman infectat cu West Nile a murit

Inca un roman infectat cu virusul west nile a murit, iar numarul deceselor a ajuns la 3. Este vorba despre un batran in varsta de 64 de ani, din judetul Mehedinti.

Batranul avea boli cronice asociate: diabet zaharat-insulinodependent, precum si hipertensiune arteriala si boala cardiaca, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Inca 9 noi cazuri de imbolnaviri cu virusul West Nile au fost inregistrate in Romania, conform datelor furnizate Ministerului Sanatatii de catre Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile si a rezultatului probelor de laborator de la Institutul National de Cercetare- Dezvoltare Cantacuzino.

Fata de cele 25 infectii cu virusul West Nile confirmate saptamana trecuta, s-au mai adaugat inca 4 cazuri noi in municipiul Bucuresti, precum si in judetele Ialomita (1 caz ), Iasi (1 caz), Sibiu(1 caz), Vrancea (1 caz) si Mehedinti (1 caz).

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea