Social

#prognoza meteo #ploi #ceata #vreme #vant

Ce surprize ne rezerva vremea in urmatoarele zile!

In primele trei zile ale acestei saptamani, avem parte de temperaturi generoase pentru aceasta perioada, dar si de ploi razlete si de unele intensificari ale vantului. Iata cum se anunta vremea in urmatoarele zile!

Luni, vremea va fi blanda, cu cer preponderent senin. Sunt posibile ploi in Oltenia, pe arii izolate, dar mercurul din termometre va indica temperaturi de 14-19 grade pe tot cuprinsul tarii.

Marti, in Moldova, Dobrogea si intr-o buna parte a Munteniei, se semnaleaza intensificari ale vantului, iar temperatura scade cu un grad sau doua in aceste regiuni. Se vor inregistra 13 grade in Bucuresti si 12 grade la Iasi. In restul tarii, vor fi temperaturi de 14-15 grade Celsius, exceptie facand Banatul si Maramuresul, unde mercurul din termometre se ridica pana la aproape 20 de grade.

Miercuri apar ploile in Dobrogea, Oltenia si in nord-estul Moldovei, iar in Bucuresti ceata va fi obstacolul principal in fata razelor soarelui. Valorile termice in aceste regiuni se incadreaza intre 10 si 12 grade. In restul tarii, vor fi temperaturi de 14-18 grade Celsius.

Sursa foto: mkalty.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea