Social

#romani curajosi #Fabrica din Sat # brand romanesc

Inca exista romani curajosi! Descopera aventurile familiei tinere care a lansat brandul 100% romanesc: Fabrica din Sat

Numarul celor care se aventureaza in dorinta de a face o schimbare atunci cand se bucura de o stabilitate financiara nu este mare, insa o tanara familie a stiut sa puna piciorul in prag pentru a schimba destinul multor romani.

 

O familie tanara, cu venituri peste medie, formata din sot si sotie, in care ambii lucrau pentru firme multinationale, si-a dorit la un moment dat o schimbare. Visul care era odata alimentat de dorinta de a se afirma intr-o firma mare s-a naruit destul de rapid. Cei doi au observat cum rutina de la locul de munca aducea cu sine din ce in ce mai multe responsabilitati si in aceleasi timp, din ce in ce mai putine satisfactii.

Satui sa astepte mereu weekend-ul si concediul pentru a-si putea pune pasiunile in miscare, cei doi s-au hotarat sa lanseze o afacere. intr-o perioada in care o mare parte dintre romanii disperati parasisera tara pentru a putea spera la o viata mai buna, tanara familie a realizat un proiect de dezvoltare rurala pentru a solicita fonduri europene, pe care l-a depus in anul 2012.

Un an mai tarziu, raspunsul a fost favorabil si astfel Fabrica din Sat a putut lua nastere. Proiectul presupunea construirea unei fabrici de confectii in Satul Saucenita din Comuna Vaculesti, din judetul Botosani – una dintre cele mai sarace regiuni din tara, atat din punct de vedere al PIB-ului, cat si in ceea ce priveste lipsa cu desavarsire a locurilor de munca. in acelasi an, indrazneata familie a aflat ca va avea un copil. Fetita frumoasa s-a nascut sanatoasa in ianuarie 2014.

Anul s-a incheiat insa cat se poate de prost: sotia a aflat in noiembrie ca are cancer la san, la varsta de 33 de ani si pe vremea cand fetita avea numai 10 luni. Perioada de cosmar a fost plina de incercari si a fortat-o pe tanara mamica sa impace drumurile lungi si obositoare pana la Institutul Regional Oncologic, cresterea copilului si totodata rezolvarea diverselor probleme care apareau cu privire la realizarea proiectului. Dupa multe luni si numeroase tratamente chinuitoare, problema s-a rezolvat in final prin intermediul operatiei de mastectomie.

Ulterior, dupa ce s-au confruntat cu numeroase neprevazute si piedici, constructia s-a realizat si tot ce ramanea de facut era angajarea personalului. Candidatii selectati s-au prezentat oarecum sceptici la sediul modern al noii fabrici.

Astazi, Fabrica din Sat livreaza calitate atat persoanelor fizice, cat si firmelor care administreaza diverse tipuri de afaceri din domeniul HORECA. Pentru persoanele care sunt in cautarea unor produse de calitate 100% romanesti, compania le sta la dispozitie cu diverse modele de lenjerii de pat, cuverturi, pilote si perne extrem de bine lucrate.

Oferta pentru HORECA cuprinde: cearsaf, lenjerie de pat, protectii pentru saltea, perne, prosoape si halate de baie, fete de masa, servetele si asa mai departe. O mare parte dintre produse sunt expuse pe site-ul oficial al producatorului: //fabricadinsat.ro. Magazinul online Fabrica din Sat este pregatit sa primeasca comenzi din partea celor care vor sa sustina productia romaneasca si totodata dezvoltarea rurala a frumoasei tari pe care cu totii o impartim.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea