Social

În Kenya, apa - mai scumpă decat Coca-Cola

Prim
arul adjunct din Nairobi, Waititu Ndungu, s-a plans în Parlamentul Europei că, în Kenya, Coca-cola este mai ieftină decat apa. Ndugu a vorbit şi despre paradoxul că ţara sa este în această tristă situaţie, deşi se află langă al doilea mare lac al lumii, Victoria, şi langă Nil. Reprezentantul municipal al capitalei keniene a expus această situaţie celor 600 de participanţi la prima reuniune mondială care a avut ca subiect de dezbatere apa (AMEC E) din Parlamentul European. La eveniment au participat autorităţi, experţi şi reprezentanţi ai societăţii civile din 80 de ţări. Obiectivul reuniunii este dezbaterea şi prezentarea de propuneri pentru îmbunătăţirea accesului la apă a oamenilor care suferă din cauza lipsei acesteia.
  •   2007-03-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.