Social

#imprimeria nationala franta #plata comisioane #obtine contract #romania

Imprimeria nationala franceza a dat comisioane pentru a obtine un contract in Romania

In urma unei anchete declansate la Imprimeria Nationala Franceza s-a descoperit ca aceasta a platit niste comisioane prin anul 2000 pentru a obtine un contract de 20 de milioane de dolari in Romania.

Sediul Imprimeriei Nationale Franceze unde se elibereaza documente oficiale, carti de identitate , pasapoarte , a fost perchezitionat in doua reprize, pe 14 si 22 februarie, de politistii de la Divizia Nationala de investigatii financiare, in cadrul unei anchete preliminare comandata de tribunalul din Paris.

In urma perchezitiilor s-au descoperit niste dovezi care arata ca institutia franceza a platit comisioane, prin anul 2000, pentru a obtine un contract in valoare de 20 de milioane de dolari, anunta Le Journal du Dimanche.

Justitia din Franta este interesata de niste comisioane care ar fi fost platite de Imprimeria nationala pentru a obtine contracte in strainatate.

Principalele banuieli se indreapta catre un contract de preschimbare in forma electronica a procedurilor fiscale, in valoare de circa 20 de milioane de euro, incheiat cu Romania la inceputul anilor 2000. Surse judiciare au declarat pentru publicatia franceza ca un al doilea dosar se refera la comisioane ce ar fi fost acordate unui intermediar in cadrul unui contract cu Georgia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea