Social

#perfectionare unghii #unghii false #unghii

Importanta perfectionarii continue in domeniul unghiilor false

''Viata e o scoala''. Am auzit aceasta sintagma de nenumarate ori, in primul rand in copilarie si adolescenta. N-am luat-o la acea vreme prea in serios. Asteptam in marea noastra majoritate acel moment in care vom lasa cartile si caietele din mana pentru totdeauna, momentul acela in care temele si examenele vor fi istorie. Unii dintre noi au crezut ca acel moment va veni la finalul liceului, altii au mizat pe finalul facultatii, al masterului sau al doctoratului. La urma urmei, ce era important era faptul ca se va termina, sau asa credeam. Astazi am ajuns sa realizam ca acel moment nu are voie sa vina, ca atunci cand vom renunta sa ne mai dezvoltam profesional ne vom plafona, iar stagnand vom ajunge sa fim rapid depasiti de competitie.

Domeniul unghiilor false nu face nota discordanta. Nici nu ar avea cum. Vorbim pana la urma de o meserie relativ noua pe piata romaneasca, o profesie eminamente artistica dar care se supune la randul ei unor rigori. Asadar, de ce sa te perfectionezi in acest domeniu? Raspunsul e simplu. Fa-o pentru tine! Nu e in sine o nevoie absoluta, exista in definitiv destule persoane care au acceptat compromisul de a se zbate in mediocritate. In primul si in primul rand din comoditate. Apoi din auto-suficienta. Oameni care si-au cladit o clientela solida, decenta, multumitoare. Oameni care au simtit ca acest lucru e destul, scapand din vedere un adevar dureros, faptul ca loialitatea nu este in orice conditii vesnica.

Nu-i blama insa pe acesti oameni. Invata din greselile lor pentru a nu fi nevoie sa te trezesti si tu in aceasta situatie. Invata faptul ca perfectionarea e in sine un scop. Nu, nu vei reusi sa inveti totul pentru ca in definitiv o viata e prea putin pentru a reusi acest lucru. Nu va fi nevoie insa sa o faci. Va trebui doar sa fii mereu cu un pas in fata competitiei, iar cursurile de specializare sunt exact modul prin care sa iti indeplinesti acest obiectiv. Desigur, intrebarea ''de ce sa dau bani pe acest gen de cursuri?'' e legitima, dar raspunsul l-ai primit deja in randurile mai sus. Ce am omis sa iti spunem e ca, dincolo de faptul ca vei ajunge sa fi mai bine cotata, e ca realizand acest lucru vei reusi sa te auto-depasesti spre placuta-ti surpriza. De asemenea, e imperativ sa privesti acest aspect si ca pe o investitie. In fond, acei bani ti se pot intoarce inzecit, in conditiile in care iti vei fideliza clientela cu lucrari unice, la standardele de excelenta pe care acestea nu le vor gasi in alta parte. Tot clientele tale vor fi si ''avocatele'' brandului tau. Ele sunt cele care, incantate de noile tale cunostinte, te vor recomanda mai departe, atat in mod direct cat si indirect. Poate crezi ca acestea nu vor fi usor impresionate si ca, spre nenorocul tau nu vei reusi sa le faci sa iti ceara modele complexe din simplul motiv ca nu ar vrea sa plateasca in plus pentru acestea. Stai linistita. Fidelizeaza-le cu cate o mica ''atentie'' sub forma unui model inovator. Garantat vor fi dispuse ulterior sa plateasca pentru acestea. Vorbim de o meserie in care vei avea ocazia de a te intalni ''la masa de lucru'' cu clientele tale cel putin lunar. Usor usor, vei gasi tot mai multa deschidere din partea lor iar acest lucru va fi rezultatul muncii tale si a numeroaselor zile de curs urmate de studiul individual.

Nu exclude din start niciodata posibilitatea de a urma un curs ce iti prezinta tehnici cu care nu te simti confortabila. Documenteaza-te si afla ca, de cele mai multe ori, lucrurile pe care le socoteai imposibile sunt usor realizabile cu ajutorul exercitiului. In fond, viata e o scoala, nu mai are sens sa negi acest lucru. Ca orice scoala insa, aceasta iti ofera si numeroase satisfactii, beneficii si posibilitatea invatarii intr-un mod si intr-un cadru non-formal. Acesta este de altfel si ''modul de operare'' favorit al celor de la Nailshop, care organizeaza in perioada 12-17 si 19-24 iunie doua tabere de excelenta in unghii false, propunand cate 5 zile de curs intensiv ''asezonate'' cu multa distractie, posibilitatea formarii unor legaturi profesionale trainice in timp si chiar si un workshop de ''personal branding'' care sa te ajute sa iti formezi si sa iti consolidezi o clientela tot mai vasta, facandu-te cunoscuta unui public tot mai larg. Prima tabara este dedicata tehnicienelor la inceput de cariera, in timp ce a doua, ce o are ca invitata si pe reputata experta ucrainiana Irina PriMo, este destinata profesionistelor din acest domeniu. Detaliile evenimentelor se gasesc aici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea