Social

#accident #tir #accident tir #accident grecia #sofer roman

Imagini terifiante de la accidentul cu zeci de victime provocat de un roman

Romanul care a provocat un cumplit accident rutier in Grecia, in urma caruia patru oameni a murit, iar alte 23 de persoane au fost grav ranite, a fost retinut. Imaginile de la locul dezastrului sunt terifiante!

Mormane de fiare si flacari. Asa arata ieri dupa-amiaza autostrada Egnatia, din nordul Greciei, dupa ce un sofer roman a intrat cu tirul pe care il conducea intr-o coloana de masini care incetinise din cauza unor lucrari.

Sursa foto: romaniatv.net

O femeie a ars de vie, iar trei persoane au murit pe loc in urma impactului puternic provocat de autocamionul ramas fara frane, dupa cum sustine soferul. De altfel, romanul este singurul care a ramas nevatamat, insa el este cercetat acum pentru ca a bagat in spital 23 de persoane nevinovate, printre care si doi copii.

Sursa foto: evz.ro

Potrivit presei elene, soferul tirului ar fi fugit initial de la locul faptei, dar a fost prins la scurt timp. Avand in vedere gravitate faptelor, autoritatile din Grecia au decis aseara sa-l retina pe soferul roman pentru 24 de ore.

Sursa foto: e-stireazilei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea