Social

#gavril marza #ioan stan #fundatia armonia #dosar adrian nastase

IICCJ decide pe 10 februarie soarta lui Gavril Marza si Ioan Stan

Inalta Curte de Casatie si Justitie va lua o decizie, pe 10 februarie , in procesul parlamantarilor PSD Ioan Stan si Gavril Marza ( foto ), procurorul declarand, marti, ca Adrian Nastase ar fi cerut publicarea unei carti, iar aceasta ar fi fost finantata de Fundatia "Armonia", condusa de Marza.

Procurorul DNA a sustinut, marti, in pledoaria finala, ca Gavril Marza si Petru Stirbu s-ar fi folosit de functiile detinute in judetul Suceava, pentru a-i obliga pe mai multi administratori ai unor societati din judet sa faca donatii catre Fundatia Culturala "Armonia", al carei presedinte era Marza, informeaza NewsIn.

De asemena, PSD s-ar fi folosit, in timpul campaniei electorale din 2004, prin intermediul fundatiei, de doua carti publicate de catre Fundatia culturala "Armonia", a mai sustinut procurorul.

Una din carti ar fost publicata, potrivit reprezentantului parchetului, la cererea presedintelui PSD din acel moment, Adrian Nastase.

Procurorul nu a dat detalii despre eventuala implicare a lui Nastase. In ceea ce-l priveste pe Ioan Stan, procurorul l-a acuzat ca a solicitat fonduri de la membrii organizatiei PSD Falticeni. Acestia trebuia sa doneze banii catre fundatie , care se ocupa de campania PSD

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea