Social

#iphone 6 #smartphone #lanbsare iPhone 6 #pret iPhone 6 #Apple Watch

Iata cat costa iPhone 6 si cand il vei putea cumpara in Romania

Asteptat cu sufletul la gura de milioane de oameni din intreaga lume, iPhone 6 a fost lansat aseara in Statele Unite. Surpriza a fost ca smartphone-ul apare nu intr-un singur model, ci in doua variante!

Sursa foto: gandul.info

Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu carcase argintii, aurii si gri, vin cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci, au colturi rotunjite si carcasa mai subtire. "Sunt, fara nicio indoiala, cele mai bune telefoane inteligente pe care le-am scos pe piata", a declarat Tim Cook, seful Apple, in cadrul evenimentului de lansare.



Cele doua modele sunt cu 25% mai performante decat vechea generatie, avand un procesor A8 de 64 de biti.

iPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, la abonament, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari. Telefoanele vor putea fi precomandate incepand de pe 12 septembrie si vor fi livrate pe 19 septembrie, sustin oficialii companiei. In Romania, noul iPhone 6 nu va ajunge la operatorii de telefonie mobila mi devreme de luna octombrie.

Sursa foto: descopera.ro

Insa tot aseara a fost lansat si Apple Watch, un ceas care combina comunicatii cu functiile de monitorizare a sanatatii si a activitatii de fitness. Ceasul are forma dreptunghiulara si colturi rotunjite, iar cureaua poate fi inlocuita. Cel mai ieftin Apple Watch va costa 250 de dolari.



Sursa foto: cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea