Social

# iarna romania #drumuri inchise #prognoza meteo #vremea

Iarna face ravagii: 16.000 de romani, in bezna! Scolile, inchise din cauza vremii

Iarna face ravagii: 16.000 de romani, in bezna! Scolile, inchise din cauza vremii Iarna care a venit cu intarziere in Romania a facut ca 28 de localitati sa ramana fara curent electric, zeci de drumuri sa fie blocate, iar in judetul Vaslui unele scoli au fost inchise. Cursurile au fost suspendate in Vrancea, la Vintileasca. Tot din cauza vremii, scolile au fost inchise in Sinaia.

Mii de locuinte, fara curent electric

Peste 16.000 de abonaţi din 31 de localitaţi din judeţ nu au energie electrica, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa (ISU) Bacau, conform Agerpres.

In judeţul Alba, 2195 de locuinte au ramas fara curent electric, iar 78 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte. In judeţul Arges, 1330 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte.

In judeţul Bacau, 6436 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 55 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte.

In judeţul Braila, in localitatea Ianca, aproximativ 33 de localitaţi total sau parţial au ramas fara curent electric, iar un post de transformare a energiei electrice este defect.

In judeţul Hunedoara, 3478 de utilizatori au ramas fara curent electric.

In urmatoarea perioada va ninge pe suprafete extinse, potrivit informatiilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Vantul va bate cu putere in mare parte din regiuni.

Drumuri blocate

Politia Rutiera le recomanda soferilor sa plece la drum doar daca au autoturismul echipat corespunzator, s-au asigurat ca suficient combustibil si ca traficul pe traseul pe care il parcurg nu este oprit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea