Social

I-am pacalit

La un an de la aderarea Romaniei la UE , europenii si-au dat seama ca i-am tras pe sfoara. Pana sa ne primeasca la ei in casa, le-am promis ca vom fi cuminti, ne vom face zilnic temele, nu vom da buzna peste ei pe nepusa masa si vom face economii la banii de buzunar primiti de la UE. Ne-au verificat la batistuta si unghiute si ne-au primit. Mare greseala, constata ei astazi, cand au probleme cu Romania si Bulgaria, mai mari decat au avut cu precedentul val de aderare, format din 10 tari, nu din doua.
Astfel, un bilant la prima vedere arata ca suntem restantieri in toate domeniile. Lupta anticoruptie bate pasul pe loc, justitia e la fel de reformata ca in urma cu doi ani, iar in ceea ce priveste fondurile europene , am reusit performanta de a da doar bani nu si de a primi. Ca sa nu-i mai amintim pe concetatenii nostri, care nu ne-au facut onoare in tarile in care au plecat s au determinat guvernul italian sa ia niste masuri dure privind imigrantii.

 

Continuarea in Curentul  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea