Social

#ice hotel #balea lac #hotel de gheata

Hotelul de Gheata deschis in Ajunul Craciunului

" Ice Hotel - Balea Lac " va fi deschis pentru turisti in Ajunul Craciunului 2010, urmand ca inaugurarea sa oficiala sa fie organizata, in cadrul unui eveniment de amploare, la finalul tuturor lucrarilor si finisajelor, în cursul lunii ianuarie 2011.

Echipa de muncitori lucreaza cu si mai mare indarjire pentru construirea noului hotel de gheata de la Balea Lac, acestia fiind motivati de vremea deosebit de friguroasa si cantitatea mare de zapada cazuta in ultimele zile.
Lucrarile se desfasoara in ritm normal, mare parte din intarzierea provocata de conditiile meteorologice nepotrivite pentru acest proiect (temperaturi foarte calde, lipsa ghetii si a zapezii) inregistrate in prima decada a acestei luni, a fost recuperata, astfel ca, in scurt timp, turistii se vor putea bucura de unicul Ice Hotel din sud estul Europei.

Totodata cu deschiderea Hotelului de Gheata din Ajunul Craciunului, la Balea Lac vor sosi si primii turisti ce se vor caza la Ice Hotel. Primii ce vor simula un pui de somn in camerele Ice Hotel sunt straini, majoritatea englezi, clienti ai agentiei de turism Untravelled Paths (Londra), partener mai vechi al initiatorilor Proiectului” Ice Hotel- Balea Lac”.

Agentia londoneza a rezervat intregul Hotel de Gheata atat pentru Craciunul 2010, cat si pentru noaptea de Revelion 2010 -2011. Cei mai putin aventurosi, care prefera sa doarma "la cald”, au la dispozitie camerele primitoare oferite de Cabana Balea Lac, unde mai exista inca locuri pentru cei care doresc sa petreaca sarbatorile de iarna intr-o atmosfera de poveste. Meniul pregatit cu acest prilej va fi unul deosebit, printre preparatele ce vor fi servite fiind si: friptura de gasca, medalion de vanat si salata de portocale cu miere.
 

Citeste stirea intreaga pe Imparte.ro- Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea