Social

#tenis #wimbledon #horia tecau #semifinalist

Horia Tecau, semifinalist la Wimbledon

Tenismanul roman Horia Tecau este din nou semifinalist la Wimbledon, cel de-al treilea Grand Slam al anului.

In proba de dublu masculin, Horia Tecau si partenerul sau, suedezul Robert Lindstedt, au castigat in sferturile de finala partida cu Arnaud Clement (Franta) si Lukas Dlouhy (Cehia), scor 3-6, 6-1, 4-6, 6-4, 12-10.

Meciul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile. Intalnirea a inceput marti, cand a fost intrerupta din cauza ploii si a fost reluata miercuri dupa-amiaza. In momentul opririi jocului, echipa lui Tecau pierduse primul set cu scorul de 3-6, scrie realitatea.net.

In semifinala, perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt va juca impotriva cuplului Christopher Kas/Alexander Peya (Germania/Austria). Acestia din urma au invins in sferturi cuplul britanic Colin Fleming/Ross Hutchins, scor 6-4, 6-4, 6-7 (2/7), 2-6, 6-4.

In schimb, sferturile de finala ale probei masculin au furnizat cea mai mare surpriza a turneului.
Elvetianul Roger Federer, fost numarul unu mondial si totodata cap de serie numarul trei la Wimbledon, a fost eliminat de francezul Jo-Wilfried Tsonga , scor 6-3, 7-6(3), 4-6, 4-6, 4-6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea