Social

# stil de viata sanatos #alimente #carrefour

Hipermarketurile Carrefour sustin stilul de viata sanatos alaturi de LIDAS

Recompensand eforturile de sustenabilitate pe mediu si sustinand in acelasi timp un stil de viata sanatos, in perioada 7-15 aprilie, Carrefour ofera clientilor sai grisinele BenneFit, produse de furnizorul roman LIDAS – marele castigator al competitiei "Provocarea furnizorilor-impreuna impotriva schimbarilor climatice".

Prietenos atat cu mediul, cat si cu consumatorii, producatorul tulcean de panificatie si patiserie a lansat doua game de produse, sub conceptul de "snack sanatos", care contin numai ingrediente naturale, fara aditivi artificiali adaugati, iar retetele de fabricatie sunt astfel concepute incat sa sustina o dieta echilibrata.

Produsul de referinta al LIDAS, BenneFit omega3 cu seminte de in, cucereste prin gustul savuros si prin continutul bogat in fibre alimentare, vitamine, minerale, lipide nesaturate si acizi grasi omega3. Toate aceste ingrediente sunt atent combinate, dupa o reteta unica, folosind tehnologii de ultima ora, foarte putin invazive, care pastreaza proprietatiile benefice chiar si dupa ambalare.

"Carrefour Romania sustine adoptarea unui stil de viata cat mai echilibrat. De aceea, facem eforturi constante sa promovam produse care merita, produse care aduc valoare adaugata pe piata locala, produse sanatoase, romanesti. Ne bucuram sa vedem ca aceste produse autohtone, realizate utilizand energie verde, se dovedesc a fi si unele dintre cele mai bine vandute in magazinele noastre." spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing, Carrefour Romania.

"Oamenii incep sa acorde o atentie sporita stilului de viata sanatos, schimbandu-si obiceiurile de alimentatie. Iar produsele noastre se aliniaza perfect acestei tendinte in crestere, aducand un aport benefic in dieta oricui le consuma. Suntem cu atat mai mandri de produsele noastre cu cat constatam ca cererea pentru grisinele Lidas a depasit cu mult asteptarile noastre initiale, devenind o marca preferata pentru consumatori," mentioneaza Aurora Predica, Director Comercial si Manager comunicare LIDAS.

Proiectul "Energie verde si sanatate pentru mediu" cu care Lidas a castigat competitia lansata de Carrefour a constat in achizitionarea, amplasarea si punerea in functiune a mai multor echipamente de panificatie si echipamente accesorii, special adaptate si integrate pentru a functiona prietenos cu mediul: s-a investit in echipamente care produc, stocheaza si utilizeaza direct in propriile procese tehnologice energia solara, fotovoltaica.

Rezultatul direct al masurilor luate in urma acestui proiect este reprezentat atat de reducerea numarului de deseuri din ambalaje, cat si de scaderea cu 80% a utilizarii energiei generate din combustibili fosili. Astfel, anual, va fi evitata eliberarea in atmosfera a circa 200 tone de CO2, 280 kg de dioxid de sulf, 220 kg de oxid de azot si 10 kg particule atmosferice (PM10), ceea ce inseamna un pas mai departe inspre salvarea planetei.

Fii si tu fit cu BenneFit si sustine alaturi de Carrefour si LIDAS un stil de viata sanatos, intr-un mediu mai prietenos!

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. in fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, Grupul Carrefour detine 186 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 104 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Despre Lidas

Compania Lidas, o afacere antreprenoriala 100% romaneasca, a fost infiintata in anul 1993, odata cu constructia unei mori de grau in satul Mineri din judetul Tulcea si pune la dispozitia consumatorilor produse de morarit-panificatie-patiserie: paine, cozonaci, covrigei, rulade, fursecuri, saleuri, cornuri etc. Investitiile constante in liniile de productie si in tehnologii inovative, in propriile capacitati de cercetare-dezvoltare, au dus la realizarea produselor de panificatie si patiserie in cele mai bune conditii de igiena si siguranta. In echipa Lidas activeaza specialisti de foarte inalta calificare atat in domeniile baza ale obiectului de activitate (panificatie-patiserie) cat si in domeniile suport (cercetare de profil, inginerie tehnica si tehnologica, marketing etc.).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea