Social

#dezbatere Hillary Clinton vs Donald Trump #presedinte sua #hillary clinton #donald trump

Hillary Clinton vs Donald Trump. Cine a iesit invingator

Prima confruntare directa intre Hillary Clinton si Donald Trump de luni seara a oferit momente memorabile. Primele date arata ca duelul a fost castigat de candidata democrata!

Timp de 90 de minute, Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat cu privire la viitorul SUA, economie, securitate, politica externa si alte subiecte, precum fisa de impozite a lui Donald Trump si e-mailurile lui Hillary Clinton.

Conform CNN, care a a intervievat 521 de alegatori potentiali, Hillary Clinton a castigat dezbaterea ( 62% fata de 27%).

Replicile rivalilor

“Poate nu este asa bogat cum sustine. Ascunde ceva. Cui ii datoreaza bani?” a fost atacul cu privire la faptul ca Trump nu si-a publicat taxele platite.

“Iata un om care le-a numit pe femei porci si caini si care a zis ca sarcina este ceva deranjant pentru angajatori. A spus ca femeile nu merita sa fie platite ca barbatii, decat daca fac o treaba la fel de buna ca barbatii” (Hillary Clinton).

“Ea nu are energie. Pentru a fi presedinte al acestei tari, aveti nevoie de o energie fenomenala”, a declarat Donald Trump

“Cand va calatori in 112 tari si va negocia un acord de pace, o incetare a focului, eliberarea disidentilor sau chiar cand va petrece 11 ore pentru a depune marturie in fata unei comisii a Congresului, atunci va putea sa imi vorbeasca despre energie”, i-a raspuns Hillary Clinton.

Magnatul imobiliar a acuzat-o cu privire la utilizarea mesageriei sale private in timp ce conducea diplomatia americana. “Este mai mult decat o eroare, aceasta tara crede ca este o rusine”, a lansat el. in replica, Hilarry Clinton a insistat asupra refuzului repetat al candidatului republican de a-si publica declaratia de impozitare. “El ascunde ceva. Poate ca nu este pe atat de bogat pe cat o spune”, a spus candidata democrata, amintind ca toti candidatii la Casa Alba de 40 de ani si-au difuzat declaratiile de plata a impozitelor.

Sursa foto: hislife.style

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea