Social

Hillary Clinton - 30 mil. $ pt. un loc în Senat

În
campania electorală pentru Congresul american, cel mai mare buget l-a avut fosta primă doamnă Hillary Clinton . Acesta a cheltuit aproape 30 de milioane de dolari pentru a-şi păstra fotoliul de senator de New York. Singurul senator care se apropie ca buget de campanie de cel al doameni Clinton este Rick Santorum, un republican din Pennsylvania. Care a avut la dispoziţie 21,5 milioane de dolari. Doar încă 15 candidaţi la Senat, din cei 350, au investit mai mult de 10 milioane de dolari în campanie. Se pare că Hillary Clinton a cheltuit atat de mult pentru a-şi asigura un eventual sprijin la campania prezidenţială din 2008, cursă în care nu s-a înscris oficial deocamdată. Din această cauză senatorul Clinton a contribuit substanţial prinn donaţii către alte campanii democrate.
  •   2006-11-09
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.