Social

#poza facebook #acuzatie #ancheta #facebook #politie #poza

Halucinant! Poza de pe Facebook, motiv de dosar penal pentru un tanar din Mehedinti

Un tanar teribilist din Mehedinti s-a ales cu un dosar penal deschis pe numele sau dupa ce a postat o poza pe Facebook in care tine in mana o carabina de vanatoare. Politistii il acuza ca nu are permis pentru detinerea unei arme letale. In replica, tanarul sustine ca arma era doar o macheta, iar intreg scandalul este o inscenare.

Eduard Botila sustine ca organele de cercetare ii insceneaza acest conflict pentru a pune presiune pe el si un alt membru al familiei, ambii fiind martori intr-un proces de coruptie care il vizeaza pe presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu. "Este o fotografie postata de mine fara nicio relevanta. Nu am facut uz de arma asa cum sunt acuzat. Daca ma pozam cu tunurile de la Budapesta insemna ca am tras cu ele?", intreaba retoric tanarul mehedintean.

Politistii sustin ca au identificat fotografia in urma monitorizarii retelelor de socializare, sesizandu-se din oficiu. "Persoana respectiva apare cu o arma de vanatoare in mana intr-o fotografie observata in urma monitorizarii retelelor de socializare. Colegii nostri s-au sesizat si au demarat o ancheta", explica Nicolae Lohon, purtatorul de cuvant al politie mehedintene.

Eduard Botila risca 5 ani de inchisoare daca politistii dovedesc ca este vorba de o arma letala si ca a facut uz de aceasta.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea