Social

#eveniment #evenimente #sinaia #internationale hotels #The High Life

(P) Grupul INTERNATIONAL Hotels a fost lansat oficial pe piata in cadrul evenimentului The High Life de la Sinaia

Cel mai nou grup hotelier romanesc, INTERNATIONAL Hotels, a fost lansat sambata trecuta la Sinaia, in cadrul evenimentului exclusivist "The High Life ", la care au participat Andreea Esca, Cabral, Lucian Mandruta si Dana Savuica.  


Sinaia, Marti, 6 noiembrie 2012

Sambata, 3 noiembrie 2012, in Sinaia, a avut loc deschiderea oficiala a Hotelului INTERNATIONAL Sinaia, parte a Grupului Hotelier INTERNATIONAL, lansat odata cu deschiderea oficiala a primului hotel din Grup.

Cu ocazia deschiderii oficiale, presedintele Consiliului de Adiministratie a INTERNATIONAL S.A. si directorul hotelului INTERNATIONAL Sinaia a declarat in cadrul discursului avut in fata invitatilor ca munca depusa pentru transformarea Hotelului INTERNATIONAL Sinaia intr-unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei isi fructifica rezultatele acum, datorita unei investitii in oameni, in servicii care fac diferenta si care stau la baza constructiei intregului brand INTERNATIONAL Hotels si a dezvoltarii grupului.  

De asemenea presedintele Consiliului de Adiministratie a INTERNATIONAL S.A. si directorul hotelului INTERNATIONAL Sinaia a metionat in incheiere ca dupa 8 ani in care a condus dezvoltarea Hotelului INTERNATIONAL din Sinaia, viitorul Grupului Hotelier INTERNATIONAL si al hotelului trebuie sa stea acum, in mainile unei noi generatii care urmeaza sa il aduca la un nou nivel. 

Hotelul INTERNATIONAL Sinaia construit in 1983, a trecut printr-un proces de renovare, de la structura, in perioada martie - decembrie 2011, renovare in urma careia intregul hotel a fost complet modernizat: de la re-amenajarea camerelor, a sistemelor de ventilatie, implementarea unor sisteme de ultima generatie de comunicare, televiziune interna, internet wireless de mare viteza, precum si facilitati spa, o piscina acoperita cu tavan de sticla, jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala de fitness, masaj si salon de infrumusetare.

In cadrul Hotelului se afla trei restaurante: unul cu specific tirolez - singurul de pe Valea Prahovei (restaurant Tirol), unul cu specific italienesc (Cucina Sofia) si Restaurantul Panoramic.

Cu o capacitate de cazare totala de 180 de camere, Hotelul INTERNATIONAL Sinaia este cel mai modern hotel din statiune, ajungand la un grad de ocupare mediu de 55%, in urma investitiei in renovare care s-a ridicat la aproximativ 6 milioane de euro.

Lansarea Grupului Hotelier INTERNATIONAL a avut loc in cadrul evenimentului The High Life gazduit de hotelul INTERNATIONAL Sinaia, unde au participat personalitati din mediul de afaceri precum Alexandre Eram, Alessandro Amatto (Sodo Migliori, Cellini, Gucci, Paul & Shark), Camelia sucu (Class Living), Lili ticu (Shilouette), Gregor Aufhauser (General Manager SCH Grand), Stelios Constantinou (Rolex), serban Cismarescu (Innova).

In cadrul evenimentului au fost prezente personalitati publice cunoscute precum Andreea Esca, Lucian Mindruta, Dana Savuica, Cabral Ibacka (gazda evenimentului), Mircea Solcanu, Iuliana Tudor.

Deschiderea oficiciala a primului hotel este primul pas in dezvoltarea celui mai dinamic Grup hotelier din piata din Romania. Grupul Hotelier INTERNATIONAL mai cuprinde in acest moment Hotelul INTERNATIONAL din Bucuresti si urmeaza sa deschida in 2013 cea de-a treia unitate in cel mai important centru cultural si de afaceri din nord-estul Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea