Social

Grupul Ericsson este interesat de achiziţii pe segmentul serviciilor multimedia

Grup
ul suedez de echipamente pentru reţele de comunicaţii mobile Ericsson ar putea efectua o serie de achiziţii în sectorul serviciilor multimedia , pentru a asigura dezvoltarea viitoare a companiei, a declarat directorul general Carl-Henric Svanberg, citat de Reuters. Ericsson se concentrează asupra ofertei de servicii multimedia, care îmbină telecomunicaţiile şi divertismentul, precum accesul web prin intermediul telefonului mobil, pentru a contrabalansa efectele negative ale scăderii preţurilor componentelor de hardware şi ale declinului cheltuielilor pentru dezvoltarea de reţele de comunicaţii. Svanberg a arătat că Ericsson intenţionează să intensifice cooperarea pe segmentul multimedia cu grupul japonez Sony, după ce compania mixtă Sony Ericsson, cu activităţi de producţie a telefoanelor mobile, a înregistrat, în ultimul trimestru, rezultate bune. "Strategia noastră prevede continuarea colaborării cu partenerii, dar nu vom ezita să efectuăm achiziţii, în cazul în care considerăm că astfel de decizii ar putea accelera expansiunea companiei", a afirmat Svanberg, referindu-se la segmentul multimedia şi la tehnologia Internet Protocol (IP).
  •   2006-11-16
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.