Social

#groaza #concursuri #premii #baterii-lux.ro #baterii baie #baterii bucatarie # seturi dus

Concurs: Grohe si BATERII-LUX.ro te racoresc cu premii in aceasta vara

Grohe si BATERII-LUX.ro te rasfata in aceasta vara cu premii care constau in 15 seturi de dus New Tempesta Trio si 30 de tricouri Grohe! Asadar, daca vrei sa te racoresti si sa te rasfeti vara aceasta, nu trebuie decat sa te inscrii la concurs.

Fie ca esti in vacanta si te bucuri de mare, de munte, de soare, de caldura, fie ca inca esti intr-un oras aglomerat, Grohe si BATERII-LUX.ro asteapta povestea ta la adresa de email concurs-grohe@baterii-lux.ro, cu detaliile despre cum reusesti sa te distrezi in aceasta perioada sau despre cat de plictisitoare sau antrenanta poate fi o zi la locul de munca. Textul trebuie sa fie insotit de o fotografie cu tine care sa sustina povestea ta si care sa impresioneze juriul.

Cu cat povestea ta va fi mai interesanta, mai amuzanta si mai plina de imaginatie, cu atat sansele de a castiga un premiu sunt mai ridicate.

Ai timp pana pe 31 august sa trimiti textul si fotografia (care nu trebuie sa depaseasca 200 de kb) si sa dai Like paginii de Facebook BATERII-LUX.ro si Share paginii de concurs. Nu uita sa mentionezi in mail si datele tale de contact: nume, adresa de livrare si numarul de telefon.

Pe 1 septembrie va avea loc tragerea la sorti a castigatorilor, iar premiile vor fi livrate pana in data de 15 septembrie.
 

BATERII-LUX.ro, solutia perfecta pentru casa ta

Fie ca iti renovezi casa, fie ca simti nevoia de o schimbare, BATERII-LUX.ro este ceea ce iti trebuie. Aici vei gasi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a pune la punct sistemele si echipamentele sanitare. Toate produsele sunt exclusiv Grohe, ceea ce semnifica design elegant, utilitate, calitate, finisaj, dar mai ales preturi foarte atractive.

Toate produsele Grohe sunt realizate cu multa atentie la detalii si pe baza rezultatelor a multi ani de studii si cercetari. Acestea sunt testate la standarde ridicate, iar specialistii si proiectantii se concentreaza tot timpul la perfectionarea acestor sisteme sanitare.

Asadar, daca ai nevoie de baterii pentru baie sau bucatarie, de corpuri incastrate, de robinete pentru pisoare, de seturi de dus, sisteme sanitare, de scurgere sau baterii termostate, BATERII-LUX.ro este cea mai buna alegere pe care o poti face.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea