Social

#accident aviatic #victime prabusire avion #avion prabusit Ucraina

Groaznic! Doi romani, printre pasagerii morti in accidentul aviatic din Ucraina

298 de persoane au murit ieri, in urma prabusirii unui avion la granita dintre Ucraina si Rusia. Printre victime, se numara si doi tineri din Cluj-Napoca, o tanara si un tanar, ambii studenti in anul II la Universitatea de Medicina, in varsta de 25 de ani.

Informatia este confirmata de Ministerul Afacerilor Externe. Astfel, potrivit oficialilor MAE, autoritatile au luat legatura cu familia tanarului cu dubla cetatenie romano-canadiana, care este stabilita in Canada. "Familia acestuia a fost informata de autoritatile din tara de domiciliu, iar autoritatile romane au luat, de asemenea, legatura cu familia. Familia victimei a precizat ca nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale", se precizeaza in comunicatul MAE.

Tot ceea ce se stie deocamdata este ca tanarul este student in anul II la Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca. "Familia nu doreste sa facem publice informatii despre studentul nostru", a declarat pentru Adevarul purtatorul de cuvant al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj, Ioana Bunea. Studentul s-ar fi deplasat in Australia pentru o conferinta pe tema SIDA.
85 de copii se aflau la bordul avionului prabusit joi in Ucraina, trei dintre acestia fiind noua-nascuti.

Sursa foto: twitter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea