Social

#decizie definitiva #restrictie #imunitate #alegeri europarlamentare #gigi becali

Gigi Becali nu poate parasi tara - decizie definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarat ca restrictia lui Gigi Becali de a parasi tara ramane in vigoare. Decizia este definitiva, iar Becali nu va putea pleca la Bruxelles , pentru a-si indeplini datoria de europarlamentar.

Controlul judiciar aplicat lui Gigi Becali a fost modificat de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti pe 9 iunie. Cererea de ridicare a interdictiei de a parasi Romania a fost respinsa , dar europarlamentarul poate acum sa se plimbe in voie prin tara.

La aflarea deciziei, Becali a declarat ca nu renunta la mandatul de europarlamentar, desi nu va putea merge la Bruxelles.

"Mie mi-a dat voie Dumenzeu sa fiu liber. Cine sa imi dea mie voie? Matei? eu cand l-am vazut pe judecatorul Matei, am vrut sa si aman. Trebuie dat afara din justitie. Asta e legea. Trebuie sa o respecte ei, nu eu", a declarat Becali, citat de Realitatea.net.

"De ce sa renunt eu la mandat? Ca vrea judecatorul Matei? Sunt si alti judecatori in tara asta care judeca corect si drept, care au minte la cap", a adaugat furios latifundiarul din Pipera.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea