Social

#Gigi Becali puscarie #Gigi Becali liber #eliberare conditionata Gigi Becali #eliberare gigi becali #gigi becali

Gigi Becali, eliberat!

Gigi Becali a fost adus vineri dimineata la Judecatoria Medgidia, dupa ce Comisia Nationala pentru eliberarea conditionata a decis ca patronul "ros-albastrilor" intruneste toate conditiile pentru a fi liber.

Decizia poate fi insa atacata cu recurs de procurori. In cazul insa in care acestia nu vor face recurs, atunci finantatorul Stelei va fi eliberat saptamana viitoare.

"Probabil ca procurorii vor contesta aceasta decizie. Daca n-o vor contesta, atunci Becali va pleca acasa peste 3 zile. Daca o vor contesta si va fi respinsa contestatia, atunci va fi pusa in aplicare eliberarea conditionata. Daca vor contesta si va fi acceptata contestatia, atunci va fi anulata decizia de azi", a clarificat avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, la Antena 3.

In fata judecatorilor, Becali a facut din nou show si a promis chiar ca va investi la clubul de handbal HCM Constanta, precum si ca va renunta la viata publica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea