Social

#gigi becali #candidatura #alegeri #presedinte

Gigi Becali candideaza la presedintie

Europarlamentarul Gigi Becali vrea sa fie presedinte al Romaniei. Patronul Stelei le-a confirmat jurnalistilor ca se va inscrie in cursa prezidentiala la o zi dupa ce va avea loc lansarea oficiala a candidatului PSD, Mircea Geoana.

Becali a spus ca anuntul oficial al candidaturii sale va fi facut sambata in cadrul Consiliului National al PNG-CD. El a precizat ca se va inscrie in cursa pentru Palatul Cotroceni, pe 3 octombrie, dupa cum precizeaza Realitatea.net.

Tot sambata va fi stabilita si strategia Partidului Noua Generatie pentru aceasta toamna. In cadrul Consiliului National al PNG-CD, presedintii de filiale vor aduce listele de semnaturi, conform repartizarii efectuate de Secretariatul General iar listele vor fi verificate si indosariate. Ulterior, reprezentantii lui Gigi Becali vor depune semnaturile la Biroul Electoral Central.

Desi la alegerile europarlamentare din vara a candidat pe listele PRM, la invitatia lui Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali a ales ca la alegerile pentru functia suprema in stat sa-si reprezinte partidul. “Latifundiarul din Pipera” a mai candidat si la alegerile prezidentiale din 2004.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea