Social

#dna #gheorghe stefan #posta romana #acuzatii

Gheorghe Stefan, la DNA! Ce acuzatii i se aduc

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt a fost trimis in judecata, de DNA, pentru trafic de influenta in dosarul de coruptie "Posta Romana".

 

Procurorii il acuza pe Gheorghe stefan ca, in perioada iulie-august 2009, i-a propus omului de afaceri Marian Constantinof, trimis in judecata pentru spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu, ca, in schimbul unor sume de bani, sa isi foloseasca influenta pe langa reprezentantii Companiei Nationale Posta Romana astfel incat sucursala "Fabrica de Timbre" a companiei sa le atribuie unor societati comerciale, controlate de omul de afaceri, contracte avand ca obiect furnizarea de hartie, potivit romaniatv.net.

Alaturi de Gheorghe Stefan, DNA a trimis in judecata alţi trei inculpaţi: Cosmin Dragos Mihailescu, fost director al sucursalei "Fabrica de Timbre" din cadrul Companiei Nationale Posta Romana S.A.(C.N.P.R.), Marian Constantinof, om de afaceri si Mihai Chebac, la data faptei director al Directiei dezvoltare din cadrul C.N.P.R.

Inculpatii sunt acuzati ca ar fi adus un prejudiciului cauzat Companiei Nationale Posta Romana S.A.(C.N.P.R.) de 2.215.678 lei, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea