Social

#fotbal #gheorghe hagi #nationala

Gheorghe Hagi isi amana venirea la nationala

Gheorghe Hagi a declarat, joi, dupa intalnirea cu Mircea Sandu, presedintele FRF, ca nu intentioneaza sa preia postul de antrenor al nationalei Romaniei in acest moment, ci abia dupa campania pentru Euro 2012 .

„A fost doar o discutie si am zis ca luni trebuie sa ne mai vedem o data sa vedem in ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte si vom vedea. Eu ma gandesc ca este o situatie importanta si incerc sa gandesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta, ci doar de un lucru. Eu am decis sa nu mai iau o decizie de pe drum, cand lucrurile sunt incepute. Nu doresc asta.”, a declarat Hagi.

“Nu comentez in plus. E un aspect delicat si de asta am discutat acum. Cu siguranta nu voi prelua o echipa care a inceput drumul. Vom vedea daca cei de la federatie ma vor astepta. A ramas sa mai discutam. Imediat nu voi fi antrenor, iar pana nu se termina, nu intra in discutie”, a adaugat acesta.

Gheorghe Hagi a fost ofertat de conducerea FRF pentru a-l inlocui in functia de selectioner pe Razvan Lucescu,la scurt timp dupa acesta a demisonat. Lucescu si-a inaintat demisia imediat dupa meciul Romania-Bosnia, scor 3-0, desfasurat pe 3 iunie, la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea