Social

# majorari factura #factura gaze #avertizare meteo #prognoza meteo

Gerul naprasnic arde la factura. Iata cat vei ajunge sa platesti!

De astazi, de la ora 10.00, pana sambata dupa-amiaza este in vigoare o atentionare meteo de vreme rea. Ne asteapta iar vant, ninsori si temperaturi foarte scazute. Din pacate, toate acestea se vor reflecta in factura la energie electrica si termica de luna viitoare.

Potrivit informarii meteorologilor, in intervalul 09 ianuarie 2015, ora 10.00 - 10 ianuarie 2015, ora 14.00, se vor semnala intensificări ale vantului, ninsori, polei si ploi, iar temperaturile vor cobori izolat chiar si pana la minus 25 de grade Celsius.

Pe o asemenea vreme, caloriferele duduie, ceea ce inseamna un consum sporit. Potrivit calculelor, valoarea facturilor ca creste cu o treime, scrie realitatea.net. Astfel, Pentru o garsoniera racordata la agentul termic se va plati mai mult cu 50 de lei fata de lunile anterioare de iarna. Pentru un apartament cu doua camere, facturile vor ajunge la peste 450 de lei, iar pentru un apartament de trei camere, la peste 550 de lei.

Si mai dezavantajati sunt romanii care au centrala proprie. In cazul lor, specialistii sustin ca facturile la gaze vor fi duble luna viitoare.

Foto: radioconstanta.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea