Social

#uniune jihad islamic #atentat germania #mesaj internet teroristi

Germania este vizata de un nou mesaj de amenintare terorista

Televiziunea publica germana ARD a vorbit marti seara despre existenta unei noi inregistrari video in care membri ai Uniunii jihadului islamic ameninta Germania cu atentate.

Difuzata pe Internet, aceasta inregistrare, care prezinta sase membri inarmati ai Uniunii jihadului islamic, miscare de origine uzbeca ce are legaturi cu al-Qaida, este "cunoscuta autoritatilor germane de securitate si este analizata", potrivit AFP.

In ultima parte a casetei,unul dintre islamistii cu fetele acoperite spune, in limba germana : "Anul acesta am pregatit cateva cadouri pentru fortele de ocupatie , iar aliatul fortelor de ocupatie trebuie sa se astepte la atacurile noastre", potrivit ARD.

Inregistrarea a fost realizata cel mai probabil in timpul ofensivei israeliene din Fasia Gaza , pentru ca gruparea se refera la aceasta in mesajul sau, care de asemenea se adreseaza si guvernului german. "De mai bine de zece zile lumea priveste cum musulmanii sunt masacrati in Fasia Gaza. Unde sunt SUA? Unde este Merkel si guvernul ei?", potrivit mesajului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea