Social

Geoana vrea alegeri parlamentare cat mai curand posibil

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, la Suceava, ca imediat dupa cel de- al doilea tur de scrutin al alegerilor locale va solicita urgentarea decuparii colegiilor electorale pentru alegerile parlamentare si organizarea acestora cat mai repede cu putinta, in toamna acestui an.

Geoana a spus ca rezultatul alegerilor locale dovedeste ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va forma urmatorul guvern si a subliniat ca partidul "are forta necesara" ca, alternativa la puterea de dreapta, sa fie primul pe scena politica din tara.

El si-a exprimat speranta ca in cel de-al doilea tur de scrutin PSD "va avea vesti bune" din mai multe localitati importante din tara unde candidatii partidului se afla in competitie, dar si de la Bucuresti.

Geoana a aratat ca desi a pierdut presedinitii de Consilii Judetene acolo unde PSD spera sa le castige, cum ar fi Suceava, partidul isi va lua revansa in toamna.

El a spus ca, in aceste conditii, organizatia PSD Suceava trebuie deja sa se gandeasca la solutii pentru candidatii din colegiile pentru alegerile parlamentare.

Presedintele PSD a mai spus ca de luni va solicita urgentarea decuparii colegiilor uninominale si organizarea alegerilor parlamentare cat mai curand posibil.

"Opinia mea si ceea ce voi sustine in fata colegilor este urgentarea organizarii alegerilor parlamentare, cat mai rapid cu putinta, in aceasta toamna, in octombrie sau noiembrie astfel incat sa curmam aceasta guvernare de dreapta, astfel incat Romania sa aiba un nou inceput si o guvernare competenta in interesul celor multi", a spus Geoana. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea