Social

#mircea geoana #coalitie guvernamentala #schimba romania temelii

Geoana: Am intrat in coalitie ca sa schimbam Romania din temelii

Mircea Geoana, presedintele Senatului , a declarat vineri ca nici el si nici colegii lui nu au intrat in coalitia guvernamentala ca sa fie doar un guvern anticriza ci sa schimbe Romania din temelii, sa devina o Romanie moderna, si in orice criza este si o oportunitate .

"Trebuie sa fim pregatiti in 2009 pentru o perioada dificila, dar in orice criza este si o oportunitate. Nici eu nici colegii mei cand am intrat in coalitie nu am intrat doar sa fim un guvern anticriza ci sa schimbam Romania din temelii. Trebuie sa fim coerenti si disciplinati in ceea ce avem de facut si sa facem un plan anticriza si buget real adaptat nevoilor. Vrem sa transformam Romania intr-una moderna, daca nu reusim asta in cativa ani majoritatea asta nu isi are rostul. Reforma statului roman este de abia la inceput", a declarat liderul social democratilor.

Printre propunerile pe care le-a facut presedintele Senatului liderilor patronatelor din Romania se numara "cristalizarea pachetului de stimulare economica si creearea de noi locuri de munca.

"Solutiile propuse de alte tari sunt uimitoare, recomandarea mea este ca pachetul de stimulare economica si crearea de locuri de munca nu este cristalizat de aceea trebuie sa il perfectionam in paralel cu elaborarea bugetului. Daca nu gasim raspuns rapid la aceste probleme nu va fi bine. Trebuie sa imaginam un pachet de finantare al economiei reale, daca banul nu circula economia se va sufoca", a mai declarat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea