Social

#vremea bucuresti #vremea 1 decembrie #prognoza meteo #vremea

Gata cu frigul! Vremea se incalzeste. Iata la cat vor ajunge maximele

Vremea le face surprize placute celor care au plecat in mini-vacanta de 1 Decembrie sau celor care au decis sa sarbatoreasca la un gratar. Temperaturile cresc, iar norii se risipesc, lasand loc soarelui.

Meterologii au vesti foarte bune. Dupa ce iarna parea ca se instaleaza usor-usor, iata ca vremea intoarce foaia. Potrivit ANM, temperaturile cresc, mai ales in sud si sud-vest, astfel ca in aceasta dupa-amiaza se vor inregistra intre 2 grade Celsius in estul Transilvaniei si 13 grade in Oltenia.

Va continua totusi sa ploua si sa cada lapovita in Transsilvania si in zona Maramuresului. La munte sunt asteptate ninsori si lapovita, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va avea intensificari in nord-vestul si in sudul teritoriului, iar in zona montana va sufla cu peste 80 km/h.

In Bucuresti, debutul saptamanii aduce valori termice mai ridicate decat cele obisnuite la sfarsit de noiembrie, cu o maxima de 11 grade.

In zilele urmatoare temperaturile mai cresc putin, asa ca vremea va deveni calda pentru inceputul lunii decembrie. Maximele vor atinge 15 grade in sud, iar minimele vor fi pozitive in majoritatea regiunilor.

Marti vantul va sufla cu putere in toata tara, iar in vest, nord si centru va ploua in general slab. Miercuri ploile se raresc, iar joi isi vor face aparitia doar izolat, prin Moldova.

Bucurestenii vor avea parte de cateva zile calde. Amiezile vor aduce pana la 14 grade Celsius, iar in timpul diminetilor termometrele vor indica intre 2 si 5 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea