Social

#dezvoltatori #imobiliare #garsoniera

Garsoniera de 21.000 euro, solutia pentru criza imobiliara

Odata cu scaderea puterii de cumparare a romanilor, dezvoltatorii imobiliari au venit cu oferte noi de criza. Cea mai ieftina este garsoniera de 21.000 de euro, construita pe structura de otel.

Ofertele de la targul imobiliar, tIMOn, care se va desfasura in Bucuresti intre 9 si 12 septembrie , includ apartamente cu pret pe metru patrat va fi de aproximativ 500 de euro.

Astfel, pretul unei garsoniere de 42 de metri patrati este de 21.012 euro, plus un TVA de 5%. Structura noilor apartamente este usoara, din otel galvanit.

Modelul a fost preluat din tari din vestul Europei, unde este utilizat cu precadere in cazul locuintelor sociale, potrivit Gandul.

Durata de constructie a apartamentelor este de maxim trei luni, iar dezvoltatorul cere banii clientilor doar la predarea locuintei.

"Pana la finalizarea proiectului clientii nu vor trebui sa plateasca niciun ban. Vom face liste de asteptare, vom verifica bonitatea financiara a celor interesati, iar contractul se va semna atunci cand locuinta va fi livrata", a declarat, intr-un comunicat al organizatorilor targului, George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola, agentul exclusiv al proiectului.

Complexul va fi situat la Mogosoaia si va contine 170 de unitati.

Proiectele care includ case pe structura metalica au inceput sa se dezvolte in toata tara.

"Vanzarile noastre au crescut cu aproximativ 30% fata de anul 2009, pana la nivelul de 12 unitati vandute si alte cinci contractate. Iar anul nu s-a incheiat inca", declara optimist Marius Popa, administratorul unei societati bistritene, citat de Gandul.

In functie de nivelul finisajelor, pretul pe metru patrat al unei case pe structura metalica variaza intre 300 si 450 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea