Social

#furtuni #cod galben #vijelii

Furtunile au lovit Romania: Copaci rupti si drumuri blocate

Vestul tarii a fost lovit miercuri de furtuni si vijelii care se vor extinde treptat in toata tara. Pana joi la ora 18:00, Romania se afla sub cod galben de averse, descarcari electrice si vijelii.

Instabilitatea atmosferica a afectat ieri puternic vestul tarii. La Cluj-Napoca, furtuna a doborat mai multi copaci peste masinile parcate si mai multe strazi din centrul orasului au fost inundate de ploaia torentiala.

Traficul a fost blocat in judetul Alba de copacii cazuti pe DN 67C si DN 75, potrivit EVZ.ro.

Aproximativ 8.000 de persoane din judetul Mehedinti au ramas aseara fara curent electric dupa ce furtuna a avariat reteaua de distributie din Strehaia.

In judetul Gorj, mai multi locuitori din Motru au ramas fara acoperis, dupa ce vantul puternic a smuls acoperisurile de pe trei blocuri, care s-au prabusit apoi peste masinile parcate, potrivit Realitatea.net.

Instabilitatea atmosferica ar putea cuprinde astazi toate regiunile tarii, dar temperaturile din luna iulie si august se vor situa peste mediile multianuale in aproape toata tara, conform ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea