Social

#vant #furtuna #decese #furtuna Europa

Furtuna extrem de puternica in Europa

Ieri, 28 octombrie, asupra Europei de Nord s-a abatut una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii cinci ani, provocand moartea a 11 persoane, printre care si o adolescenta.

Tarile cele mai afectate de furtuna "Christian" au fost Marea Britanie, unde au murit patru persoane, Olanda, unde au decedat doua persoane, Franta, o persoana, Germania, trei persoane si Danemarca, o persoana. Intemperiile au lasat fara curent electric si peste 535.000 de case.

De asemenea, centrala nucleara britanica Dungeness B Power, din sudul Angliei, a fost oprita pentru scurt timp pentru a preveni orice accident. Totodata, Palatul Buckingam din Londra a fost si el afectat de furtuna puternica, ramanand fara cateva tigle si cu doua ferestre sparte.

Circulatia feroviara, maritima si aeriana a fost oprita in mai toate orasele, tinand cont ca vantul a suflat cu o viteza ce a atins viteza chiar si de 147 de kilometri la ora, in Franta.

Sursa foto: mehedinti-majdanpek.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea