Social

#ravagii #trasnet #inundatii #deces #furtuna #romania

Furtuna a facut ravagii in Romania! Inundatii, copaci doborati si un om ucis de trasnet

Furtuna a facut ravagii in mai multe judete din Romania. Peste 60 de localitati din 13 judete ale tarii au fost afectate de furtuna in ultimele ore. Mai multe localitati au ramas fara curent electric.

 

In comuna Obarsia Closani, judetul Mehedinti, un barbat a murit dupa de a fost lovit de trasnet, iar o femeie din aceeasi localitate a ajuns la spitalul din Baia de Arama din acelasi motiv.

Femeia in varsta de 66 ani a fost transportata la spital, medicii luptandu-se sa ii salveze viata. Din nefericire, barbatul, in varsta de 78 ani, a fost declarat decedat, dupa ce medicii au efectuat manevre de resuscitare fara succes, scrie realitatea.net.

Asta nu este tot. Mai multe localitati au fost inundate, iar in Caras – Severin o familie a fost evacuata, locuinta acesteia fiind izolata de ape.

Pompierii din cadrul inspectoratelor pentru situatii de urgenta vizate de vremea neprielnica au actionat pentru evacuarea apei din 58 locuinte, 22 anexe, 135 de curti si 33 de subsoluri. De asemenea, s-a intervenit pentru indepartarea a 82 de arbori, ce au cazut pe carosabil, locuinte si stalpi de electricitate, fiind avariate si 29 de autoturisme.

In urma vijeliilor si ploilor torentiale, mai multe localitati din judetele afectate au ramas fara electricitate. Echipajele specializate se afla in teren pentru remedierea situatiei, in cel mai scurt timp, potrivit realitatea.net.

Pana vineri dimineata, 30 de judete se afla sub cod galben de furtuni violente. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 60 - 80 l/mp, indeosebi in sud-vest si in zona montana.

Sursa foto: stirilocale.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea