Social

Frigiderul romanilor e plin cu grasimi

Un n
ou studiu arata ca mancarea gatita este in topul preferintelor. Ciorba nu lipseste nicio zi din frigiderul a peste jumatate dintre romani, iar painea este consumata de peste 70% dintre respondentii unui studiu realizat de Unilever , care si-a propus sa evaluze alimentele din frigiderele romanilor. Daca persoanele in varsta prefera mai mult mancarurile traditionale, tinerii aleg fructele si lactatele. Salatele nu sunt printre favorite Romanii nu stau foarte bine la consumul de legume si fructe, doar 53%, respectiv 45% dintre ei consumandu-le zilnic, arata studiul Unilever, realizat in iunie. Pe de alta parte, consumatorii fideli ai acestor alimente sunt mai mult tinerii cu varste intre 25 si 34 de ani. In continuare, mancarurile preparate in gospodarie sunt in topul preferintelor culinare ale romanilor. Ciorbele si supele sunt consumate zilnic de 55a dintre romani, in timp ce sandviciurile sunt preferatele a 35% dintre respondenti. (continuarea in Evenimentul Zilei )
  •   2007-07-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii