Social

#champs elysees #atac terorist #paris # atac terorist franta # atac terorist paris

Franta, sub teroare! Atac terorist in inima Parisului

Franta se afla din nou sub teroare, dupa ce aseara, in jurul orei 21:00 (22:00, ora Romaniei) a avut loc un atac terorist in Paris. Atacul a avut loc chiar in inima Parisului pe bulevardul Champs Elysees si a fost revendicat de ISIS.

Teroristul si-a oprit masina langa un vehicul de patrula al politiei pe bulevardul Champs Elysee, a coborat din masina si a deschis focuri de arma asupra masinii de politie. Teroristul care folosea o arma automata a ucis unul dintre politisti si a ranit grav alti doi. Totodata, o turista a fost ranita usor.

Acesta a fost prins in cele din urma si impuscat mortal de catre fortele de politie. Un al doilea suspect, care era cautat de politie s-a predat autoritatilor si este retinut la Anvers.

Atacatorul, Karim Cheurfi, cunoscut si ca Abu Yusuf al-Beljiki, un belgian de 39 de ani, era deja cautat de politie pentru trafic cu arme de foc. Un mandat de arestare fusese eliberat pe numele teroristului dupa ce, in urma cu o luna, a fost prins in timp de incerca sa faca rost de arme de foc. Acesta a mai fost arestat in trecut si condamnat la 20 de ani de inchisoare, dupa ce in 2001 a atacat un ofiter de politie, insa a fost eliberat mai devreme.

In masina atacatorului principal, autoritatile franceze au gasit o pusca ce foloseste aer comprimat si mai multe arme albe, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: hepta.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea