Social

Franta - Croatia 2-2

Franta parea sa beneficieze de toate ingredientele pentru a-si asigura calificarea in sferturile Euro 2004. Moral puternic si un Zinedine Zidane inspirat.

Prima parte a fost un joc disputat aproape intr-un singur sens. Spre poarta lui Butina. Iar dupa ce "les bleus" si-au terminat incalzirea, a picat si golul. Lovitura libera Zidane , fundasul croat Tudor incearca sa degajeze, dar nu face decit sa-l ajute in drumul sau spre plasa: 0-1 (22).

Replica adversarilor? Primul sut la poarta in minutul 26, cel dintii pe spatiul portii chiar inaintea pauzei, dupa ce, in prealabil, calciiul lui Zizou ii oferise lui Gallas sansa lui 2-0.

Repriza secunda, in schimb, a fost de-a dreptul halucinanta. Croatii au iesit complet schimbati de la cabine , iar in numai 5 minute au intors scorul in favoarea lor. Rapajici, dintr-un penalty scos de Rosso, si Prso, care i-a "facut" pe Desailly si pe Silvestre ca in curtea scolii inainte de a-l lasa fara replica pe portarul Barthez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea