Social

Francezii considera Steaua favorita

Francezii de la rc lens considera ca Steaua este favorita in confruntarea din aceasta seara (ora 20.00) de pe stadionul Ghencea, din prima etapa a Grupei C a Cupei UEFA. Totusi, jucatorii din "Hexagon" au declarat ca nu le este frica de Steaua si vor incerca sa obtina cele trei puncte puse in joc. "Este simplu, vrem sa ne intoarcem in Franta victoriosi", a spus portarul Charles Itandje.

In schimb ceilalti fotbalisti nu s-au aratat atat de entuziasti, afirmand ca important pentru RC Lens este sa nu piarda. "Sper ca vom obtine un rezultat bun. Va fi un meci foarte greu, dar suntem pregatiti. Este o grupa grea, dar fiecare echipa are sanse. Noi vrem mereu sa castigam. Cred ca Steaua este mai puternica decat CFR Cluj, pentru ca este mai bine clasata in campionat. In fotbalul romanesc exista un jucator pe care il ador: Viorel Moldovan ", a spus mijlocasul Eric Carriere, care a fost coechipier la Nantes cu actualul jucator al formatiei Poli Timisoara.

Supervizorul gruparii franceze, Marc Houvenaeghel, care a fost la Constanta pentru meciul Farul - Steaua, scor 1-4, din etapa a noua a Diviziei A, s-a plans de starea gazonului pe care se va juca meciul. "Lens va juca pe un teren prost, departe de ceea ce suntem obisnuiti in Franta", a spus oficialul RC Lens.

Site-ul "lensois.com" considera ca aceasta saptamana este pentru Lens "una a marilor pericole", echipa franceza urmand sa joace azi impotriva FC Steaua, iar duminica, in campionat, cu Troyes. La finalul antrenamentului de marti seara, antrenorul Francis Gillot a refuzat sa participe la traditionala conferinta de presa cu jurnalistii francezi, acelasi lucru facandu-l si jucatorii echipei Lens. "Motivul acestui boicot temporar? Reactiile presei dupa egalul cu Nice , care ar fi staff-ul si jucatorii", a notat site-ul francez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea