Social

#mircea cosea #pdl #cnsas #secretar de stat #functionari publici

Fostul ofiter Mircea Cosea, reactivat de PDL

Mircea Cosea , fost ofiter acoperit al DIE, ar putea fi folosit de PDL in Ministerul de Interne pentru coordonarea pregatirii inaltilor functionari public.

Candidat pe listele PDL la alegerile parlamentare , Cosea nu a reusit sa stranga destule voturi si ocupa un loc neeligibil pe lista de candidati PDL la europarlamentare. Noua functie a fostului ofiter de Securitate va fi de secretar de stat, in fruntea Institutului National de Administratie, in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.

"Deocamdata doar am fost intrebat daca sunt de acord. N-am zis nici da, nici nu, am spus ca, in principiu, da. Domnul premier Boc mi-a facut propunerea", a confirmat Mircea Cosea, citat de Evenimentul Zilei.

Fostul deputat a fost acuzat ca ar fi facut politie politica inainte de 1989, dar Colegiul CNSAS a gasit un singur dosar in care aceasta este implicat, in calitate de urmarit.

CNSAS a constatat insa ca :s-a retinut faptul ca a activat ca ofiter acoperit in cadrul UM0544 in perioada 1.06.1976 - 31.06.1983, fiind trecut in rezerva in urma reorganizarii unitatii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea