Social

Fosta prinţesă Alexandra de Danemarca s-a recăsătorit

Fost
a prinţesă Alexandra , care a divorţat de prinţul Joachim de Danemarca, s-a recăsătorit cu prietenul său, cameramanul Martin Joergensen. Alexandra, care prin această căsătorie şi-a pierdut titlul princiar are 42 de ani, iar mirele este cu 15 ani mai tanăr. Mireasa vă purta totuşi un titlu de nobleţe, şi anume cel de contesă Frederiksborg. Alexandra a divorţat de prinţul Joachim, fiul mai tanăr al reginei Margrethe a Danemarcei, la 8 aprilie 2005. Joachim, care are 37 de ani se căsătorise cu Alexandra, originară din Hong Kong, cu zece ani înainte. Ei sunt părinţii a doi copii, care locuiesc cu mama lor şi vor continua să stea cu aceasta şi cu noul său soţ. La pronunţarea divorţului, parlamentul danez a decis să-i acorde fostei prinţese euro , sumă neimpozabilă şi indexabilă în funcţie de inflaţie. După contractarea noii căsătorii, suma este supusă imporzitelor şi taxelor.
  •   2007-03-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.