Social

#atac hackeri #internet explorer # virus explorer # virusi internet

Folosesti Internet Explorer? Iata ce poti pati!

Internet Explorer, browserul integrat de Microsoft in programul Windows, isi arata oficial vulnerabilitatea. Compania producatoare a fost nevoita sa recunoasca existenta unei probleme majore pentru utilizatorii care folosesc versiunile 9, 10 si 11 ale motorului de cautare.

Conform statisticilor intocmite pe piata globala a vanzarilor IT, un sfert dintre utilizatorii de sisteme desktop pot deveni in orice moment tinta unui atac informational. Producatorii Internet Explorer au explicat ca hackerii pot prelua controlul asupra unui sistem si pot vedea, schimba sau sterge datele utilizatorului.

Modul in care un sistem poate fi afectat se face prin accesarea unui site creat special pentru acest lucru, o capcana in care poate sa cada oricine. Institutiile financiare si cele de aparare ar putea fi cele mai afectate de un astfel de atac, sustin expertii in securitate informatica.

Sursa foto: gfxtra.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea