Social

#zile sarbatoare #florari #petshop #lege florari #lege petshop

Florarii si vanzatorii din petshopuri, obligati sa lucreze in zilele de sarbatoare

Florarii si vanzatorii din petshopuri ar putea fi obligati sa vina la munca inclusiv in zilele de sarbatoare declarate libere prin lege. Propunerea legislativa a fost facuta de mai multi deputati PDL, printre care se numara Elena Udrea, Cezar Preda, Andreea Paul si Gheorghe Ialomitianu.

Initiativa politicienilor are la baza o explicatie foarte simpla: in zilele libere de sarbatoare, oamenii merg frecvent in vizite, iar codul bunelor maniere spune ca este frumos ca fiecare invitat sa ofere gazdei un buchet cu flori.

Pentru a-si putea arata bunele maniere, oamenii trebuie sa aiba si florarii din care sa cumpere florile.

"Intrucat in zilele de 15 august – Adormirea Maicii Domnului, 30 noiembrie – Sfantul Apostol Andrei, prima zi si a doua zi de Rusalii, fiind zile onomastice si totodata prilej pentru oameni de a oferi flori, acestia reprezentand clientii societatilor ce au ca obiect de activitate desfacerea si vanzarea de flori, este normal ca acestea sa-si poata desfasura activitatea legal, realizand astfel de venituri mai mari si totodata platind impozit mai mare statului", sustin initiatorii propunerii legislative.

Sursa foto: seasidenaturalnook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea