Social

#gcouriers #firma curierat rapid #firma curierat bucuresti

Firma de curierat in Bucuresti – Gcouriers, iti livreaza zambete

Cauti firma de curierat in Bucuresti? Atunci cand livrarea pachetelor tale intarzie sa ajunga la destinatie iar suportul firmei de curierat pare greu de accesat pentru afisarea statusului comenzii, GCouriers iti propune cea mai rapida solutie!

Firma de curierat in Bucuresti – Despre GCouriers

Lansat in 2017, proiectul GCouriers iti propune livrarea coletelor tale in maxim 60 de minute de la expeditie.

Cu o platforma specializata, usor de controlat si care faciliteaza plasarea unei comenzi noi, rapid si eficient, GCouriers revolutioneaza domeniul curieratului intern, pe teritoriul Romaniei.

Viziunea GCouriers – Firma de curierat rapid

Pornind de la caracteristici precum: rapiditatea livrarii, siguranta, si informare continua, GCouriers isi propune facilitarea interactiunii dintre expeditor si destinatar, printr-o simpla aplicatie mobila.

Un proiect complex, conceput in detaliu impreuna cu Creative Ones – firma programare WEB in Bucuresti, aplicatia GCouriers reprezinta motorul ce pune in miscare intregul concept.

Usor de administrat, aplicatia GCouriers este principalul instrument de lucru pentru plasarea si urmarirea comenzii tale.

Cum functioneaza aplicatia GCouriers?

  1. Descarca aplicatia GCouriers direct de pe Magazin Play, utilizand telefonul mobil Android
  2. Plaseaza comanda rapid – creaza un cont nou de utilizator client si completeaza campurile marcate ca obligatorii
  3. Completeaza detaliile expeditiei tale si asteapta inscrierea curierilor zonali
  4. Selecteaza curierul potrivit
  5. Asteapta sosirea A.S.A.P. a acestuia pentru preluarea comenzii tale, in maxim 60 de minute
  6. Livrarea coletului tau se va efectua A.S.A.P. intr-un timp de aproximativ o ora de la ridicare

Care sunt avantajele GCouriers – Firma curierat in Bucuresti

La GCouriers ai posibilitatea de a livra colete in doar 60 de minute de la ridicarea comenzii, perioada valabila pentru distantele cuprinse intre 5 – 60Km.

Pentru livrarea coletelor fara limita de distanta, se va stabili perioada de livrare impreuna cu curierul selectat.

Un avantaj multiplu il reprezinta posiblitatea selectarii curierului dorit. Datorita aplicatiei GCouriers, ai la dispozitie posibilitatea de vizualizare a profilului curierilor inscrisi, impreuna cu o fotografie si un numar de review-uri dobandite in urma experientelor ulterioare. Astfel vei avea certitudinea ca persoana selectata pentru livrarea pachetului tau detine o experienta dobandita in livrari efectuate cu succes.

Baza de date a curierilor inscrisi pe platforma GCouriers este formata din persoane atent intervievate si selectate de catre directorul zonal.

Termeni si conditii curierat GCouriers

GCouriers isi propune dezvoltarea posibilitatii de transport rapid a coletelor, documentelor si plicurilor.

Transportatorii curieri se obliga sa respecte confidentialitatea transporturilor si declara ca sunt autorizati sa livreze A.S.A.P. marfuri generale pretabile transportului terestru conform legilor in vigoare.

Livrare rapida cu firma de curierat in Bucuresti

Livreaza rapid coletele si documentele tale, acceseaza A.S.A.P. firma de curierat rapid GCouriers, adauga o expeditie noua, selecteaza curierul dorit si asteapta preluarea comenzii tale in maxim o ora de la lansarea comenzii tale.

Asteapta confirmarea livrarii comenzii tale cu o fotografie si un zambet larg, astfel vei avea certitudinea ca livrarea ta a ajuns rapid unde iti doresti!

GCouriers livreaza zambete A.S.A.P.!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea