Social

Finantare pentru parcuri

Apro
ximativ 50 de primari din toata tara pot primi intre 100.000 si 170.000 de euro finantare pentru proiecte de amenajare de spatii verzi noi in orasele mari, iar suma totala alocata din Fondul de Mediu anul acesta este de opt milioane de euro, a declarat Attila Korodi , ministrul Mediului. Secretarul de stat in Ministerul Mediului, Lucia Varga, a adaugat ca decizia alocarii terenurilor virane pentru amenajarea unor parcuri de agrement, plantatii forestiere si gradini botanice apartine autoritatilor locale. „Criteriile de eligibilitate pentru aprobarea proiectelor vor fi afisate pe site-ul ministerului pina pe 22 iulie, iar primarii pot depune proiectele la ministerul mediului pina la 1 octombrie“, a adaugat Korodi. Acesta a explicat ca amenajarea de spatii verzi noi poate rezolva problemele de sanatate ale populatiei si poate imbunatati calitatea vietii romanilor. „In Suedia exista 83 mp verzi/cap de locuitor, in Polonia sint 32 mp verzi/cap de locuitor, iar in Bucuresti sub 10 mp verzi“, a spus Korodi.
  •   2007-06-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.