Social

Finala Ligii Campionilor va fi arbitrata de „cosmarul” tricolorilor

Cosmarul nostru revine! Din fericire pentru noi, doar pe micile ecrane. Slovacul Lubos euro 2004, va conduce marea finala a Ligii Campionilor din acest an, Manchester United - Chelsea.

Lubos Michel, care va implini vineri 40 de ani, a debutat in arbitraj in 1987, intr-un meci dintre echipele FK Duplin si FK Strocin, iar in 1993 a promovat in prima liga, iar in luna noiembrie a acelui an a debutat in fotbalul international, fiind desemnat sa conduca un meci al formatiilor de tineret dintre Anglia si San Marino . Michel a fost prezent la Jocurile Olimpice din 2000 si a arbitrat finala Cupei Confederatiei din 2005, dintre Brazilia si Argentina.

El a fost primul arbitru din Slovacia independenta care a condus un meci la Campionatul Mondial, in 2002. Slovacul a condus si finala Cupei UEFA din 2003, dintre Porto si Celtic, fiind arbitru si la EURO 2004. A debutat in Liga Campionilor in urma cu zece ani, iar in 2005 a condus semifinala dintre Liverpool si Chelsea. Este manager de la o banca si vorbeste fluent cinci limbi: engleza, rusa, germana, poloneza si, evident, slovaca.

Lubos Michel va fi ajutat la Moscova de compatriotii lui, Roman Slysko (34 de ani) si Martin Balko (36), in timp ce arbitru de rezerva va fi Vladimir Hrinak (44).
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea