Social

#finala europa league #castigatori finala europa league #suporteri atletico madrid #athletic bilbao

Finala Europa League: Incidente intre suporterii Atletico Madrid si Athletic Bilbao

Doua grupuri de suporteri ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao s-au luat la bataie, miercuri seara, inaintea finalei Europa League de pe Arena Nationala.

Conform realitatea.net, cele doua grupuri s-au intalnit pe Bd. Basarabia. Doi suporteri ai echipei Athletic Bilbao si-au adresat injurii si au avut o altercatie. Jandarmii detasati de la Ploiesti pentru meciul de pe Arena Nationala au intervenit rapid pentru a aplana conflictul.

Cei doi microbisti au fost dusi la Sectia 8 de Politie, unde au fost identificati si eliberati, pe baza de semnatura, dupa ce s-au impacat, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Un conflict a izbucnit cu trei ore inainte de meci si in centrul vechi al Capitalei. 40 de fani radicali ai echipei Atletico Madrid au incercat sa-i provoace pe cei de la Athletic Bilbao cu scandari politice extremiste. Politia a intervenit prompt, separandu-i pe fanii celor doua cluburi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea