Social

#filme weekend #cinema aer liber #filme gratis #parcul herastrau

Filme gratis in Parcul Herastrau. Iata programul

In acest weekend se deschide CinePark, cinematograful gratuit in aer liber din Parcul Herastrau din Capitala. Acesta va ramane deschis pana pe 9 august tuturor celor care vor sa petreaca cateva ore in aer liber urmarind un film.

Aflat la a patra ediţie, CineParK propune pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19.30, proiecţii ale unor filme artistice aparţinând mai multor genuri cinematografice - acţiune, dramă, mister, comedie, thriller şi aventuri. Pentru copii, a fost pregătit un program special în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00. 

In total, 30 de filme ce vor fi difuzate în cele şase weekend-uri, printre care. "Nume de cod: Spionul de noiembrie/ The November Man" (2014), "O săptămână de pomină/ The Longest Week" (2014), "Furia: Eroi anonimi/ Fury" (2014), "Luptatorul/ The Wrestler" (2008), "Fata care s-a jucat cu focul/ The girl who played with fire" (2009) şi "Concertul/ Le Concert" (2009).

 În Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune, alături de familie şi prieteni. Noutatea din acest an constă în zona lounge unde publicul se poate relaxa la sfârșit de săptămână.

CineParK este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie. Mai multe detalii aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea