Social

#fidel castro #crede moare #patru ani

Fidel Castro nu crede ca mai traieste patru ani

Fidel Castro a declarat saptamana aceasta pentru o publicatie cubaneza ca nu crede ca va mai apuca finalul mandatului lui Obama si a dat instructiuni oficialilor sa inceapa sa ia decizii fara sa tina cont de el.

Liderul cubanez in varsta de 82 de ani a sugerat, in cadrul unui articol scris intr-o publicatie locala, intitulata " Reflectii ale tovarasului Fidel", ca zilele ii sunt numarate si ca autoritatile "nu ar trebui sa mai tina cont de reflectiile sale, de starea sanatatii sale si nici de moartea sa", relateaza Fox News.

"Am avut privilegiul de a observa evenimente o perioada atat de lunga de timp. Primesc informatii si meditez calm in legatura cu ele. Ma astept sa nu mai am acest privilegiu si peste patru ani cand primul mandat prezidential al lui Obama se va fi terminat", a declarat Fidel Castro, sugerand ca Obama nu va avea un singur mandat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea